Kontoinställningar

Gäller från och med 1 december 2022

Radera konto

För att radera ditt konto, gå till din profil och scrolla längst ned på sidan. Klicka på “Radera konto” och bekräfta genom att välja “Ja, radera mitt konto”.

När du har bekräftat raderingen tas ditt konto bort permanent.